Segueix-nos a les xarxes socials:

El poder del somriure

Amb 20 anys d'experiència, la clínica Dental Spa de Girona és pionera en la implantologia. El centre compta amb un equip avalat amb títols pels millors centres d'EUA i Europa

El poder del somriure

La clínica Dental Spa, amb 20 anys d'experiència, ha evolucionat en la seva praxi clínica buscant l'excel·lència. El seu recorregut va començar amb una clínica petita i a causa de la demanda dels seus clients, Dental Spa ha crescut amb l'obertura de noves clíniques. «Som pioners en la implantologia, sempre hem estat i estarem en formació permanent per millorar els nostres serveis amb l'exigència actual i buscant l'excel·lència en els nostres tractaments», exposen des del centre.

La clínica compta amb un equip avalat amb títols pels millors centres d'EUA i Europa, considerats els millors del món. «Estem representats pels millors metges-odontòlegs oferint la seva màxima qualitat i acompanyant la ideologia de l'odontologia no comercial», apunten.

Multitud de serveis

El punt fort de Dental Spa és la regeneració òssia guiada, la regeneració tissular guiada i la implantologia. A més, el centre també realitza cirurgies plàstiques bucals i la regeneració tridimensional dels teixits maxil·lars utilitzant cèl·lules osteogèniques pròpies dels pacients. Un altre dels serveis que ofereix és la cirurgia plàstica periodontal i empelts per a recobriment de recessions per aconseguir una harmonia en el somriure.

Dental Spa també duu a terme estètica dental i facial, Smile desing amb caretes en tècniques directes i indirectes amb previ estudi i personalització en cada cas, aclariments dentals (blanquejaments) amb les millors tècniques, implants d'àcid hialurònic, mesoteràpia, perfilat i estètica del llavi, recobriment de les línies d'expressió, rehabilitacions complexes bucals en pacients amb desgasts severs i bruxisme, lífting facial (bichectomia).

«Odonto-fòbia? Tenim servei de sedació conscient, els nostres experts en anestesiologia cobreixen les necessitats per relaxar i crear benestar en aquells pacients que tinguin fòbies i pors», destaquen des del centre.

A més, la clínica és pionera en regeneració amb barreres de gairebé qualsevol deficiència d'os en els pacients. «Fem servir tecnologia avançada i d'avantguarda, amb escàners òptics per a presa d'impressions i CBCT ( Cone Beam Computed Tomography) on la imatgeria és precisa i de màxima qualitat per al millor diagnòstic», expliquen. Dental Spa compta amb un equip de professionals, entrenats per donar la màxima qualitat personalitzada als seus pacients.

Prem per veure més contingut per a tu