Segueix-nos a les xarxes socials:

Gran operació contra una xarxa de frau en l'IVA que podria arribar als 40 milions

L'Agència Tributària va iniciar una gran operació contra el frau en l'IVA que podria arribar als 40 milions d'euros, i està desarticulant a Madrid i a altres comunitats autònomes una xarxa que operava amb productes informàtics i de telefonia. L'operació es va centrar en la capital i també es va estendre per altres localitats de l'autonomia, com Alcorcón o Nuevo Baztán, així com per diferents zones d'Espanya.

De moment hi ha 11 detinguts -entre ells el líder de la trama-, encara que no es descarten més arrestos, així com es van escorcollar sis immobles i van ser requisats diversos vehicles de luxe i nombrosa documentació.

El frau per IVA pujaria a gairebé 40 milions d'euros i s'hauria produït a través de la col·locació de societats interposades que operaven amb la importació i venda de productes d'electrònica i informàtica. Aquesta operació s'està duent a terme en col·laboració amb Vigilància Duanera, l'Oficina Nacional d'Investigació del Frau i l'Agència Tributària. Els detinguts són empresaris que usaven les seves companyies com a pantalla per controlar altres empreses.

Prem per veure més contingut per a tu