Segueix-nos a les xarxes socials:

Almenys 20 morts en un nou atemptat amb bomba al nord de Nigèria

Almenys 20 persones van morir ahir a l'explotar una bomba a prop d'una oficina del govern local a Zaria, la major ciutat de l'estat de Kaduna, al nord de Nigèria, segons va informar el governador de l'Estat. L'atemptat va ocórrer en una oficina en la qual es realitzaven proves de certificació per a funcionaris, de manera que la majoria de les víctimes són treballadors del Govern.

«Un atac terrorista amb bomba ha matat 20 persones a Zaria», va informar el governador de Kaduna, Nasir Ahmad el Rufai, al seu compte de Twitter. A més, va afegir, les autoritats estatals ja havien posat en marxa mesures preventives per frustrar futurs atacs terroristes.

Encara que cap grup va reivindicar l'atemptat, totes les sospites apunten a Boko Haram, que des que el president de Nigèria, Muhammadu Buhari, va jurar el seu càrrec a finals de maig, ha intensificat la seva campanya d'atemptats al país. En l'última setmana, més de 250 persones han estat assassinades en una onada d'atemptats perpetrats al país africà, especialment a la zona nord.

Prem per veure més contingut per a tu