Segueix-nos a les xarxes socials:

Un home assassina la dona i la filla i es treu la vida a Torrevella

Els crims es van cometre fa una setmana però s'han conegut quan la mare de la dona va donar la veu d'alarma

Un home assassina la dona i la filla i es treu la vida a Torrevellamanuel lorenzo/efe

Un home de 35 anys va matar la seva dona, de 31, i la filla de tots dos, d'entre 8 i 9 mesos, i posteriorment es va treure la vida en un habitatge de Torrevella (Alacant).

Els crims es van cometre per asfíxia, probablement per penjament, i van tenir lloc fa dies, concretament fa una setmana.

Aquestes dades han de ser confirmades pels resultats de l'autòpsia en un cas que porta el jutjat d'Instrucció número 1, que s'inhibirà a favor de l'especialitzat de violència sobre la dona, en el qual s'ha decretat secret de sumari. Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), no consten antecedents per violència masclista sobre el suposat agressor.

Encara que es van cometre fa dies, els homicidis es van conèixer dijous a la nit, després que la mare de la dona, que resideix en una urbanització de la costa de la veïna població d'Oriola, donés la veu d'alarma perquè no veia la família des del passat dia 24.

Els fets es van produir en un quart pis d'un habitatge de lloguer, on la parella no residia permanentment, ja que alternaven temporades en aquesta població del sud d'Alacant amb el seu país natal, Polònia. Desenes de persones van participar en un minut de silenci davant de l'ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu