Segueix-nos a les xarxes socials:

L'AVT vol que declarin els actors que van representar la polèmica obra dels titellaires

L'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) va sol·licitar al jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno que citi a declarar els actors Alberto San Juan i Gloria Muñoz, que van representar ahir a Madrid part de l'obra dels titellaires investigats per enaltiment del terrorisme. L'AVT va denunciar la representació que va tenir lloc dijous al Teatro del Barrio, on San Juan i Muñoz van escenificar com a homenatge als titellaires empresonats i posteriorment posats en llibertat la part de la seva obra en la qual s'exhibia el polèmic cartell amb el lema "Gora Alka-ETA".

En l'homenatge, els actors van reclamar l'arxiu immediat de la causa que se segueix contra els dos titellaires, Alfonso Lázaro de la Fuente i Raúl García, detinguts i empresonats el 5 de febrer per ordre del jutge Ismael Moreno i posats en llibertat el dia 10. Els dos titellaires s'enfronten a una pena de quatre anys i mig per enaltiment del terrorisme.

Després de la representació de dijous, l'AVT va posar en coneixement del magistrat aquests fets i va demanar que prengui declaració als actors per esbrinar si han incorregut en algun tipus de delicte.

Prem per veure més contingut per a tu