Segueix-nos a les xarxes socials:

Impedeixen l'entrada del petit Nicolás a la recepció

Entre els centenars de polítics, artistes i ciutadans del carrer que van ser a la recepció del Dos de Maig, va aparèixer per sorpresa de tots el petit Nicolás. Tot i que no havia rebut una invitació personalment, va entrar a la Reial Casa de Correus com a acompanyant d'un dels assistents. No va poder gaudir de l'aperitiu, ja que els serveis de seguretat li van impedir tornar a la recepció després de la desfilada militar que va tenir lloc a la Puerta del Sol.

Paral·lelament, dos veïns van interrompre les paraules de Carmena als periodistes per agrair-li el fet que els carrers madrilenys «estan molt nets», davant el que l'alcaldessa va respondre fent referència a les «moltes coses que encara queden per fer». «Ens han d'ajudar els madrilenys i no llançar coses al terra», va demanar Carmena, qui l'altre dia va entrar a unes botigues per demanar als seus amos que no llancessin caixes i bosses d'escombraries a les portes dels seus comerços.

En aquesta ocasió, Cifuentes va convidar centenars de persones que, al llarg d'aquests deu mesos, han escrit al Govern autonòmic per fer consultes, peticions o queixes.

Els convidats, molts més que en anteriors celebracions, van aprofitar l'aperitiu per acostar-se als polítics, entre els quals hi havia tots els portaveus dels grups de l'Assemblea i de l'Ajuntament de Madrid. També la vicepresidenta en funcions del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría; el líder de Ciutadans, Albert Rivera; la delegada del Govern, Concepción Dancausa; i la presidenta de l'Assemblea, Paloma Adrados, entre d'altres, van assistir a la recepció, que va ser convocada per la presidenta de la Comunitat. efe/Ddg madrid

Prem per veure més contingut per a tu