Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor al caure d'un cinquè pis en el seu comiat de solter

La víctima, de 34 anys i natural de Madrid, es trobava en un hotel de Gijón amb diversos amics i el seu germà

Mor al caure d'un cinquè pis en el seu comiat de solter

Un jove de Madrid 34 anys ha mort aquest matí després de precipitar des del cinquè pis de l'hotel Begoña al carrer 17 d'agost quan gaudia del seu comiat de solter a Gijón. L'acompanyaven diversos amics, entre ells un germà.

Passades les vuit del matí, el jove, que s'anava a casar en breu, es va precipitar contra el terra i va morir a l'acte. "Va ser com el soroll al xocar dos cotxes", va assenyalar una testimoni que treballava al forn pròxima a l'hotel quan es va produir la fatal caiguda. Al costat del cos del jove es va trobar el seu telèfon mòbil.

Pel que sembla, segons alguns testimonis, es trobava sol a l'habitació. La Policia va pujar a l'interior de l'hotel i va anar a trucar a les habitacions dels amics per informar del succés, segons un altre grup de joves d'habitacions pròximes que també van triar Gijón com a destinació del seu comiat de solter.

El jove havia arribat ahir a Gijón amb tren al costat dels seus amics i al seu germà per celebrar el seu comiat. Tots dos germans anaven disfressats de la Bella i la Bèstia.

Prem per veure més contingut per a tu