Segueix-nos a les xarxes socials:

Mig centenar d'exalts càrrecs republicans, units contra Trump

Mig centenar d'exalts càrrecs republicans que van ocupar llocs de seguretat nacional van publicar una carta en què van expressar la seva oposició a la candidatura de Donald Trump pel partit conservador en considerar-lo un «perill». En la missiva, els republicans asseguren que «Trump no està qualificat per ser comandant en cap» i que serà un «president perillós que posarà la nostra seguretat nacional i benestar en perill».

No obstant això, el text no dóna un suport explícit a la candidatura de la demòcrata Hillary Clinton, tot i que asseguren que «Trump no és la resposta» als dubtes que desperta l'exsecretària d'Estat. Els signants critiquen la «falta de caràcter, valors i experiència», així com de coneixement bàsics per governar del magnat, fet que debilitaria els Estats Units a tot el món.

«El senyor Trump ha demostrat una manca d'entesa repetida de l'interès nacional dels Estats Units i dels seus complexes desafiaments diplomàtics, les seves indispensables aliances i els valors democràtics en els quals es basa la política exterior nord-americana», afegeix la carta. La declaració es tanca amb una conclusió categòrica: «Estem convençuts que al Despatx Oval, Trump serà el més irresponsable president de la història nord-americana».

Prem per veure més contingut per a tu