El?Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) va emetre dos baròmetres sobre els resultats de les eleccions a Galícia i Euskadi del proper 25 de setembre, dues mostres que ofereixen resultats molt diferents. Així, mentre a l'enquesta sobre Galícia es pronostica una clara victòria del candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, en la del País Basc apareix un panorama més igualat, amb una victòria del PNB que li podria resultat insuficient.

Núñez Feijóo aconseguiria, segons el sondeig del CIS, la tercera majoria absoluta per al PP amb ell al capdavant, mentre que PSdeG i En Marea, amb empat tècnic en intenció de vot, es barallarien pel segin lloc. L'enquesta pronostica per al PP entre 40 i 41 escons dels 75 que componen la Cambra. En el cas del partit instrumental En Marea, que presenta Luis Villares, la forquilla es mou entre 15 i 17 escons, i 16 són els que li atorguen al PSdeG, l'aspirant del qual és Xoaquín Fernández Leiceaga, però totes dues organitzacions polítiques estarien igualades, amb un 19,9% dels vots.

El BNG, la candidata del qual és el seu portaveu nacional, Anna Pontón, es quedaria amb dos diputats, el seu pitjor resultat des de 1985, quan només va tenir escó l'històric dirigent nacionalista Xosé Manuel Beiras, i Ciutadans, amb la periodista Cristina Losada, podria aconseguir-ne un o cap.

A Euskadi, el PNB guanyaria les eleccions en aconseguir entre 27 i 28 escons, mentre que EH Bildu seria la segona força amb 16 parlamentaris, seguida molt a prop per Elkarrekin Podem, amb entre 15 i 16, mentre que Ciutadans es quedaria sense representació. Els socialistes bascos serien els que patirien un major cop, ja que perdrien 8 escons, en passar dels 16 actuals a la meitat i empatarien a 8 representants amb el PP.