Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres nens de tres anys, intoxicats amb cànnabis a Múrcia

Els menors van haver de ser ingressats en estat greu a la UCI, tot i que ja han estat donats d'alta

Els tres nens menors de 3 anys (d'entre 13 i 36 mesos) ingressats a l'hospital Verge de l'Arrixaca per ingerir cànnabis, dos d'ells en estat greu a la UCI, han estat donats d'alta a la últimes hores, segons ha informat a EFE un portaveu de la Conselleria de Sanitat.

En tractar-se de menors, la Conselleria de Sanitat no ha facilitat cap detall d'un cas que investiga juntament amb les forces i cossos de seguretat d'Estat per dilucidar la possible negligència dels seus pares, als quals se'ls podria treure la custòdia dels seus fills.

Segons ha informat la Delegació del Govern a Múrcia, els casos no estan relacionats entre si i es van produir entre els passats 20 setembre i 3 d'octubre.

El director general de Salut Pública i Addiccions, Manuel Molina, ha assenyalat que els serveis socials del Govern autonòmic i l'Ajuntament de Múrcia es mantenen informats pels professionals sanitaris.

La investigació pretén dilucidar si es tracta d'una ingesta accidental o han tingut els familiars alguna responsabilitat o negligència en la intoxicació aguda pel principal constituent psicoactiu de la planta d'on s'obté la marihuana i l'haixix.

Prèvia petició d'informe als serveis socials municipals i després d'analitzar els informes mèdics i policials, el Servei de Protecció del Menor de la Direcció General de Família i Polítiques Socials serà el que decideixi què passa amb la guarda, custòdia i tutela dels menors afectats , si poden mantenir els seus progenitors o cal que els petits siguin cures en un centre de la Conselleria de Família i Igualtat d'Oportunitats.

Si s'observessin possibles indicis de delicte, també seria informada d'ells la Fiscalia de Menors, segons estableix el protocol legal que s'activa en aquestes situacions.

Prem per veure més contingut per a tu