Segueix-nos a les xarxes socials:

El combat Clinton-Trump serà el protagonista a les televisions estatals

Les eleccions presidencials dels Estats Units seran protagonistes de la programació televisiva d'aquesta setmana, no només per la cobertura informativa, sinó per programacions especials sobre la trama política. TV3 dedica a les 21.55 h el programa Món 3/24 a un programa titulat Les músiques d'Obama, i a les 5 h farà en directe el seguiment del recompte.

TVE trasllada els seus telenotícies de dilluns a dimecres a Washington i ha preparat un especial de La noche en 24 horas. El Telediario Matinal i Los desayunos de TVE també estaran enfocats a les eleccions americanes.

A Antena 3, la segona edició del telenotícies també es farà des de Washington del 7 al 9 de novembre i hi haurà cobertura especial de l'esdeveniment durant la nit que s'enllaçarà amb l'informatiu del matí i amb Espejo público.

La Sexta emetrà el dia 8 Al Rojo Vivo. Objetivo: La Casa Blanca, que començarà a la 1 h i acabarà a les 14 h. 13tv oferirà a partir de les 2 h de la matinada que durarà quatre hores. La programació de Movistar sèries seguirà la tònica, i el dia 12 emetrà una marató de Veep.

Prem per veure més contingut per a tu