Les eleccions presidencials dels Estats Units seran protagonistes de la programació televisiva d'aquesta setmana, no només per la cobertura informativa, sinó per programacions especials sobre la trama política. TV3 dedica a les 21.55 h el programa Món 3/24 a un programa titulat Les músiques d'Obama, i a les 5 h farà en directe el seguiment del recompte.

TVE trasllada els seus telenotícies de dilluns a dimecres a Washington i ha preparat un especial de La noche en 24 horas. El Telediario Matinal i Los desayunos de TVE també estaran enfocats a les eleccions americanes.

A Antena 3, la segona edició del telenotícies també es farà des de Washington del 7 al 9 de novembre i hi haurà cobertura especial de l'esdeveniment durant la nit que s'enllaçarà amb l'informatiu del matí i amb Espejo público.

La Sexta emetrà el dia 8 Al Rojo Vivo. Objetivo: La Casa Blanca, que començarà a la 1 h i acabarà a les 14 h. 13tv oferirà a partir de les 2 h de la matinada que durarà quatre hores. La programació de Movistar sèries seguirà la tònica, i el dia 12 emetrà una marató de Veep.