Pablo Ráez compleix 24 dies aïllat després de la transfusió de medul·la i presenta un aspecte molt millorat. En el seu últim 'post' en xarxes socials apareix fent el pi i mostrant una bona forma física que parla per si sola de la seva recuperació. No obstant això, reconeix que està perdent pèl i encara està molt feble.

El mateix Pablo Ráez destaca que el més dur de l'aïllament "està sent l'espera", Reconeixent que això és una bona notícia perquè no hi ha més preocupacions. "T'adones que pots passar aquests dies bé, amb el menor dolor possible o molt malament. És quan valores que encara has d'estar molts dies, si estàs bé, és un regal de la vida".

El mateix Ráez demostra la seva força mental i afirma que "la mort forma part de la vida i el que cal fer no és tenir por ja que arribarà, el que cal és gaudir dia rere dia com si fos l'últim, ja que realment no sabem si serà l'últim".

Ráez no perd l'ocasió de recordar la importància de les donacions de medul·la, aprofitant l'època de Nadal per a reprendre el seu repte #retounmillon per aconseguir un milió de donacions de medul·la. No en va, des que al juny va començar amb la seva crida per augmentar les donacions, s'han aconseguit més de 200.000, multiplicant per mil les habituals.

"Aprofitant que és Nadal i tanta gent dóna menjar, pel fàcil que és, tanta gent que es torna tan solidari, tanta gent que viu el Nadal amb tant d'amor i felicitat dir-li que aquest amor, aquesta felicitat, aquesta pau la traslladem a tot l'any, ja que el Nadal només és una data mes", remarcant el seu missatge que" siguem solidaris tot l'any, donem exemple de vida".

"Tens moltes possibilitats d'aportar a la societat alguna cosa bona de tu, en aquest cas t'animo a donar medul·la, ja que és ultra senzill fer-se donant. Farcides un formulari, et extreuen sang i veuen si aquestes apte per donar. Si tens la sort de ser compatible amb algú et diuen i d'una manera completament indolora et extreuen medul·la, amb agulla, no amb bisturí", relata Pablo Ráez.