Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia sospita que un sicari va assassinar la vídua de Vicente Sala

?Ningú va sentir cap soroll, fet que fa pensar que un professional hauria disparat amb una arma amb silenciador

n Dos trets a boca de canó van ser la causa de la mort de María del Carmen Martínez, la vídua de l'expresident de la CAM, Vicente Sala (que va estar al capdavant de l'entitat durant més d'una dècada), en el que se sospita que va ser un assassinat per encàrrec.

La Policia Nacional apunta en aquest sentit després dels resultats de l'autòpsia i l'avanç de les perquisicions que indiquen que Martínez va ser executada per un professional, després de descartar-se el mòbil del robatori en el crim. Els agents mantenen obertes totes les hipòtesis pel que fa al mòbil del crim, menys el robatori, i entre elles figura una motivació econòmica sobre un assassinat pel qual dissabte seguien sense produir-se detencions.

L'autòpsia practicada a la víctima a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant va mostrar que aquesta va rebre dos trets al cap i que no s'hauria pogut defensar. L'assassí o assassins la van abordar quan estava asseguda al seient del conductor del seu cotxe d'alta gamma, situat a la zona de rentat del concessionari propietat de la família. Per l'esquerra, li van disparar dos trets a molt poca distància, que van resultar mortals. Un a la templa i l'altre a la galta, ambdós amb orifici d'entrada i sortida, segons van explicar fonts de la investigació.

Des d'un principi, la hipòtesi del robatori no era ferma, ja que no es van emportar ni el vehicle de la víctima, un cotxe d'alta gamma, ni la seva bossa, dins de la qual tenia diners i joies. Així mateix, des del començament també es va descartar la possibilitat del suïcidi pel fet que el cos presentava dos trets i, també, perquè encara no s'ha trobat l'arma de foc.

Una de les hipòtesis que ha cobrat més pes és algun tipus de venjança per motivació econòmica. No en va, es tracta d'una família adinerada, amb diversos negocis i empreses, lligada a l'alta societat alacantina i molt coneguda a la província. La Policia segueix investigant i interrogant familiars i treballadors del negoci i d'altres establiments del polígon on van ocórrer els fets. Així mateix, també s'han començat a visualitzar les imatges de les càmeres de videovigilància. Una de les incògnites és el motiu pel qual ningú va sentir cap soroll. Això es podria atribuir al fet que l'arma portés silenciador o que en tractar-se d'un polígon pel qual transiten molts vehicles pesats, els trets quedessin esmorteïts.

Martínez va ser acomiadada ahir al tanatori La Siempreviva d'Alacant, amb la presència de nombrosos representants polítics i personalitats del món empresarial i social de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu