Segueix-nos a les xarxes socials:

La cambra navarresa avala una marxa pels agressors de 2 agents

El Parlament foral mostra el seu suport a la manifestació convocada per familiars dels arrestats pels disturbis d'Alsasua

La Junta de Portaveus del Parlament de Navarra va aprovar una declaració institucional per la qual la Cambra foral mostra el seu «suport» a la manifestació convocada per les famílies dels detinguts per agredir a Alsasua dos guàrdies civils i les seves parelles. El text presentat per Geroa Bai, EH Bildu, Podem i I-I va comptar amb el vot a favor dels quatre grups i en contra d'UPN, PSN i PPN.

Segons la declaració aprovada, el Parlament de Navarra «mostra el seu suport i fa una crida a la ciutadania navarresa a participar a la manifestació convocada per les famílies afectades agrupades a Altsasu Gurasoak i la plataforma de suport Altsasukoak Aske Herri Plataforma per al proper 14 d'abril de 2016 a Pamplona sota el lema 'Justícia. No és terrorisme' amb l'objecte de demostrar un compromís pels drets humans, les llibertats i les garanties democràtiques».

Javier Esparza, d'UPN, va manifestar que respecten les decisions judicials i va assenyalar que havien votat en contra de donar suport a la manifestació, «que pretén exercir pressió sobre els jutges».

Prem per veure més contingut per a tu