Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fiscalia demana l'indult per al denunciant de la trama Gürtel

José Luis Peñas ha estat penat amb quatre anys i nou mesos de presó

La Fiscalia demana l'indult per al denunciant de la trama Gürtel

La Fiscalia ha anunciat avui que informarà a favor de concedir un indult a José Luis Peñas, l'exregidor del PP de Majadahonda (Madrid) que va revelar la trama de la Gürtel en presentar una denúncia i aportar converses amb el capitost de la trama.

En les qüestions prèvies de les vistilles de mesures cautelars que ha celebrat avui l'Audiència Nacional en audiència pública i de forma individual per a 15 dels 29 condemnats per Gürtel, la Fiscalia Anticorrupció ha informat que en el cas que Peñas contempli sol·licitar un indult al Govern, aquest comptarà amb el seu vistiplau.

Peñas, sentenciat a 4 anys i 9 mesos de presó, no es troba entre aquests 15 condemnats que podrien anar a la presó abans que el Tribunal Suprem es pronunciï sobre els recursos, en no haver demanat Anticorrupció la seva compareixença.

La fiscal ha explicat el motiu pel qual Peñas no havia estat citat a les vistilles, fonamentalment perquè ha estat essencial en l'aclariment dels fets.

Aquesta circumstància l'ha portat a assenyalar que informaria favorablement a les mesures que poguessin beneficiar-lo, entre elles l'indult.

Prem per veure més contingut per a tu