Dos homes han estat denunciats per presumptes agressions sexuals a turistes que s'allotjaven al seu mateix establiment hoteler a Magaluf. En ambdós casos els suposats agressors compartien habitació amb diversos amics que podrien haver tingut constància dels fets denunciats.

D'una banda, la Policia Local de Calvià va intervenir diumenge al matí per un possible delicte d'agressió sexual a una dona britànica de 33 anys que s'allotjava en un hotel de Magaluf. Des d'un centre mèdic de la zona es va requerir la presència policial per un possible cas de violació consumada. Mitjançant la informació facilitada per la dona, la Policia Local va poder localitzar el presumpte agressor, un home irlandès de 19 anys que s'allotjava al mateix hotel que la víctima.

Paral·lelament, divendres al matí la Policia Local de Calvià va ser requerida i va trobar una dona britànica de 19 anys en estat de xoc i gairebé sense poder relatar res d'allò succeït. Unes amigues van identificar un turista britànic de 18 anys que va ser arrestat.