Les restes de tres persones van ser abandonades dissabte en cinc bosses abandonades davant d'un restaurant a la perifèria de Cancún, va confirmar la Fiscalia General de Quintana Roo. Les autoritats van confirmar que es tracta de les restes de tres homes, que fins al moment no han estat identificats. Els primers informes oficials que s'han donat a conèixer indiquen que els cossos van ser seccionats en diverses parts i havien estat decapitats.

Les cinc bosses van aparèixer abandonades fora d'un restaurant de marisc que en aquell moment estava tancat, en una zona popular i a la perifèria de la turística Cancún. La violència a la principal destinació turística de Mèxic segueix a l'alça, ja aquest any ja són més de 380 les morts violentes -relacionades amb el crim organitzat- que s'han registrat a Cancún, i prop de 50 a la Riviera Maya.

Actualment estan desplegats al llarg de tot l'estat nombrosos grups de seguretat dela policia Federal, l'Exèrcit Mexicà i la Marina de Mèxic, a més de policies municipals i estatals, i s'ha posat en marxa la construcció da la «ciutat militar» per part de l'Exèrcit Mexicà, per acollir 3.000 efectius i les seves famílies.