El Tribunal Suprem ha desestimat l'incident de nul·litat interposat per la defensa de l'exduc de Palma Iñaki Urdangarin contra la sentència ferma de la Sala Penal d'aquest òrgan judicial, que el va condemnar a cinc anys i 10 mesos de presó pel cas Nóos. Això obre la porta al fet que el marit de Cristina de Borbó acudeixi al Tribunal Constitucional.

En una interlocutòria, la Sala Penal també ha rebutjat les sol·licituds del que va ser soci d'Urdangarin, Diego Torres, contra la seva condemna de cinc anys i vuit mesos de presó; i de l'esposa d'aquest, Ana María Tejeiro, contra la multa de 172.384 euros en ser considerada responsable civil a títol lucratiu dels delictes de malversació i frau a l'Administració del seu marit.

Els magistrats han desestimat igualment els recursos presentats per l'Institut Nóos, Fundación Deporte Cultural y Integración Social i altres entitats implicades contra la sentència de l'alt tribunal dictada al juny. El Suprem explica que en tots aquests escrits s'al·leguen «qüestions estranyes» i que no s'ataquen decisions noves dels magistrats de l'alt tribunal.