La Policia del Capitoli ha detingut aquest dijous 302 manifestants que protestaven davant d'una oficina del Senat dels Estats Units, al costat del Capitoli, contra la candidatura al Tribunal Suprem de Brett Kavanaugh, que ha estat acusat d'abusat sexualment de diverses dones.

En un comunicat recollit per la cadena de notícies CNN, les autoritats han indicat que els gents han arrestat 293 persones per "protestar de forma il·legal a l'entrada de l'edifici Hart del Senat".

Dues hores després, la policia ha rebut informes sobre manifestants que es trobaven a la quarta planta de l'edifici Dirksen de la cambra alta, que es troba en un carrer limítrofa al Capitoli, on han detingut nou persones més.

Tots els manifestants, entre els quals es trobaven les conegudes actrius Amy Schumer i Emily Ratajkowski, han estat acusats de conglomeració i obstrucció, entre altres càrrecs.

Aquest mateix dijous, dues persones més van ser detingudes per bloquejar l'entrada de l'oficina del senador republicà Jeff Flake a la localitat de Phoenix. Els manifestants reunits al costat de la seva oficina han instat el senador a votar en contra de la confirmació de Kavanaugh.