Una menor de 17 anys va morir a l'hospital després d'haver rebut almenys una punyalada a l'abdomen a la localitat madrilenya d'Alcorcón. La menor va patir una ferida per arma blanca a la zona de l'abdomen amb evisceració i va entrar en aturada cardiorespiratòria.

La noia es trobava al carrer, propera al portal d'un edifici, quan els serveis d'emergències van arribar al lloc. Agents de la Policia Nacional, els primers a acudir a la zona, van iniciar les tasques de reanimació, que van continuar els sanitaris del Summa-112 fins a aconseguir revertir l'aturada. La noia va ser traslladada en una UVI del Summa-112 fins a la Fundació Hospital Alcorcón, on finalment va perdre la vida a causa de la gravetat de les lesions sofertes.

El pare de la menor va assegurar que la seva filla rebia amenaces a través del WhatsApp de la xicota de la seva exparella, a qui hauria qualificat de «drogoaddicta». Va afegir que la seva filla ja li havia advertit de les amenaces que rebia des de fa setmanes. La policia descarta que es tracti d'un cas de violència de gènere i es troba investigant l'autoria del crim.

«La meva filla tenia por. Se sentia amenaçada. Vaig intentar parlar amb el pare de la noia, que treballa a la Guàrdia Civil. La meva filla em deia que estava boja», va assenyalar el pare. A més, va manifestar que sospita que l'agressora va ser aquesta noia, ja que la seva filla en el moment dels fets estava parlant amb una de les seves amigues i aquesta li va comentar que va escoltar la veu de la jove.