28 de gener de 2019
28.01.2019
Diari de Girona

El portaveu del taxistes censura Marlaska, "un ministre d'esquerres i gai"

Tito Álvarez ha assegurat que el sector "al·lucina" amb la repressió del ministeri

28.01.2019 | 15:56
Tito Álvarez, en una fotografia d'arxiu.

El representant d'Élite Taxi Barcelona Alberto Álvarez, àlies Tito, ha assegurat que el sector del taxi està "al·lucinant" que un ministre d'Interior com Fernando Grande-Marlaska, "d'esquerres i gai" hagi ordenat "que es reprimís" la protesta de taxistes aquest matí a Madrid.

"Com pot ser que un ministre d'esquerres, i segons ha declarat, gai, ordeni a la policia que es reprimeixi el poble. Ordenen a uns treballadors que reprimeixin altres treballadors", ha carregat Álvarez en un àudio de Whatsapp que ha remès a la premsa.

Així, ha criticat l'acció policial per haver desallotjat els taxistes que ocupaven aquest matí el Passeig de la Castellana, en una nova jornada de protesta per demanar que es regularitzin els VTC.

A primera hora d'aquest dilluns s'han viscut moments de tensió i forcejament quan la Policia Nacional ha mirat de dispersar els carrils centrals i els taxistes concentrats s'han assegut davant dels vehicles per impedir que els desallotgessin. Finalment, l'artèria madrilenya ha quedat buida cap a les 10.15 hores després de gairebé tres hores de desallotjament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook