Almenys set persones van morir i 8 van resultar ferides en un atac perpetrat per un grup d'almenys tres terroristes encara no identificats, dos dels quals haurien mort durant l'assalt, contra el Ministeri d'Informació i Telecomunicacions de l'Afganistan, que està situat al centre de la capital afganesa, Kabul.

Cap grup havia assumit a l'hora de tancar aquesta edició la responsabilitat d'un atac que va trencar setmanes de relativa calma a la ciutat, i va tenir lloc a prop de punts turístics de la capital. El districte PD2, escenari de l'incident, és un dels més concorreguts, amb zones comercials i hotels com el Serena, ocupats per estrangers. Els talibans van negar tota implicació en l'atac.

L'assalt va començar amb una explosió d'un cotxe bomba a davant de la seu del Ministeri, un edifici de 18 plantes ocupat en dies feiners per unes 2.000 persones. La majoria dels ocupants que es trobaven en aquell moment al lloc van ser evacuats, segons va informar el cap de la Policia de Kabul, Sayed Roshandil.