La dona i el seu fill de deu anys desapareguts a la tarda de dimarts al municipi d'Adeje, a Tenerife, van ser trobats morts a l'interior d'una cova situada entre el Barranco del Burro i el Barranco del Infierno. Un ampli dispositiu format per més de cent persones feia tot el dia que els buscava per terra i aire a la zona rural de la Quinta de Ifonche i finalment van ser trobats sense vida.

La causa de les morts ha quedat sota secret de sumari i les diligències s'estan tramitant sota competència del Jutjat de violència sobre la dona número 1 d'Arona. En el dispositiu, activat des de les onze del matí, participaven agents de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local, així com efectius del Consorci d'Emergències de Bombers i dos helicòpters, un d'ells pertanyent al Grup d'Emergències i Salvament (GES ) del Govern de Canàries, al qual es va sumar una unitat de terra.

Cap a les cinc de la tarda de dimarts, un nen de cinc anys, fill i germà dels desapareguts, va ser trobat per uns veïns a la zona de La Quinta. Pel que sembla, el menor es trobava en estat de xoc i no parlava espanyol, fet pel qual es va haver de contactar amb una veïna perquè traduís el que deia. El menor va explicar que el seu pare els havia portat a una cova, on els hauria agredit, i ell va poder sortir fugint, fet pel qual immediatament es va donar avís a la Policia Local d'Adeje.

L'home va ser localitzat posteriorment a casa seva, on va ser detingut, i s'havia negat a dir on es trobava la resta de la seva família, tots de nacionalitat alemanya. L'habitatge familiar va ser escorcollat per la Guàrdia Civil.