Un jove de 21 anys ha patit l'amputació d'un peu causa de les greus lesions patides quan el propietari d'una casa, a la qual presumptament havia entrat a robar, el va perseguir amb un cotxe i va acabar aixafant contra un altre vehicle, en el qual l'esperaven altres suposats delinqüents.

El succés es va produir dimecres a la nit en un domicili de la pedania murciana de Javalí Nuevo. El propietari de l'immoble va sorprendre un grup de lladres quan va arribar a casa acmpanyat per la seva dona, el que va provocar que els delinqüents marxessin corrent. Però un d'ells va poder ser retingut en els voltants de l'habitatge per un grup de veïns, mentre els altres van escapar saltant una tanca. Va ser aleshores quan l'amo de la casa va començar a perseguir amb el seu cotxe un dels presumptes lladres, que es va dirigir corrent cap a un altre vehicle en el qual l'esperaven dos dels seus companys.

Els dos automòbils van acabar impactant entre si i la cama del jove va quedar atrapada entre els vehicles. Mentre els dos còmplices escapaven a gran velocitat al cotxe, renunciant a socórrer el seu company ferit, aquest intentava al seu torn fugir, tot i la gravetat de les lesions que patia. Només es va poder desplaçar unes desenes de metres fins que va ser finalment capturat per agents de la Policia Local de Múrcia.