Segueix-nos a les xarxes socials:

Un pare perd la custòdia per treballar massa

«En treballar com a cambrer, la seva jornada laboral pot fer difícil el compliment dels seus deures parentals diaris», assenyala la sentència

Un pare perd la custòdia per treballar massa

L'interès dels menors és el principal fonament que l'Audiència Provincial de Badajoz ha esgrimit per revocar la custòdia compartida a un pare ja que no podia complir amb els seus deures parentals diaris a causa de la seva extensa jornada laboral com a cambrer.

La sentència, de data 9 de juliol, estima el recurs interposat contra la sentència del Jutjat de Primera Instància número 4 de Badajoz i resol concedir la custòdia monoparental a favor de la mare, ha informat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia d'Extremadura (TSJEx ) en una nota.

La recurrent, entre els motius que invoca per justificar la custòdia monoparental, és que el pare no pot compatibilitzar la seva feina amb la cura diària dels fills a causa de la seva professió de cambrer.

La sala assenyala que la custòdia compartida dels fills menors és el règim «desitjable» però que no sempre es pot reconèixer, i que l'elecció ha de ser «la més favorable per al menor».

Prem per veure més contingut per a tu