Más País concorrerà en almenys 17 províncies espanyoles en les eleccions generals del 10 de novembre, segons el preacord que ha signat la plataforma d'Íñigo Errejón amb Equo. A més, acorden que la fórmula jurídica amb la qual es presentaran serà la de coalició.

Segons el document, a què ha tingut accés Europa Press, Equo i Más País es presentaran "en les circumscripcions on es triïn set o més diputats" donat que d'aquesta manera es respecta la proporcionalitat del vot i s'evita restar al bloc progressista.

D'aquesta manera, a Andalusia presentaran llistes a Màlaga, Cadis, Granada i Sevilla; a Galícia concorreran a Pontevedra i la Corunya; i d'això se sumarà a més de Barcelona i Madrid, les circumscripcions d'Alacant, Astúries, Balears, Biscaia, Múrcia, Santa Creu de Tenerife, Las Palmas, València i Saragossa. A aquestes províncies podrien sumar-se altres de noves, en aquest cas, des Equo volen que els seus candidats apareguin també en llistes.

Un candidat al lloc de sortida a Madrid

A més, Equo exigeix ??en aquest acord que hi hagi un candidat seu en un lloc de sortida per a la candidatura de Madrid per al Congrés dels Diputats, "en els llocs 2 o 3", i almenys dues persones més en llocs inferiors. A les províncies de Sevilla, Màlaga, Astúries i Múrcia, Equo ha acordat ocupar el lloc número tres de la llista.

A això, sumen que el logo i el nom de la formació verda ha d'estar visible tant en la cartelleria com en la papereta electoral, llevat de Biscaia i Barcelona.

Aquest document només tindrà validesa en el cas que les bases del partit ecologista aprovin en la consulta telemàtica que se celebra fins aquest divendres si finalment concorren a les generals de novembre amb la nova plataforma d'Errejón.