Els Mossos d'Esquadra van detenir de matinada el presumpte assassí en sèrie d'almenys tres sense sostre a Barcelona durant el confinament, en crims que va cometre contra víctimes vulnerables sense deixar-los cap tipus de defensa i utilitzant una violència «desmesurada i gratuïta».

L'arrestat és un home de 35 anys, nacionalitat brasilera i que vivia en una autocaravana al barri de la Plana de Sant Cugat del Vallès, de qui a Espanya únicament consta un antecedent per un delicte contra el patrimoni a Saragossa i sobre qui els Mossos d'Esquadra no descarten que pugui tenir problemes mentals. El sospitós va ser arrestat poc després d'haver matat a cops un nou sensesostre al districte de l'Eixample de Barcelona.

Malgrat que els Mossos havien establert un ampli dispositiu per protegir les persones que dormen al carrer i treballaven contra rellotge per identificar i detenir el sospitós, va ser un veí qui va avisar la policia que s'estava produint una nova agressió, que va acabar sent mortal, després de la qual els agents van poder arrestar el suposat assassí en sèrie.

Amb el cas en secret de sumari, els Mossos atribueixen al detingut com a mínim els tres últims crims a persones sense sostre a Barcelona, l'últim dels quals a les onze a la nit de dilluns, encara que no descarten que pugui estar relacionat amb el primer que es va produir en aquesta etapa de confinament, el passat 18 de març, amb la qual cosa serien quatre les seves víctimes. L'intendent dels Mossos Joan Carles de la Granja, cap de l'Àrea d'Investigació Criminal, va revelar que l'arrestat té un discurs «de vegades una mica incoherent».