Un jove de 19 anys ha mort aquesta matinada atropellat en estranyes circumstàncies en un descampat de la urbanització de La Moraleja, a la localitat d'Alcobendas, ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències Comunitat de Madrid 112.

Els fets han tingut lloc cap a les 3.30 hores en una zona del carrer del Camí Ample d'aquest municipi madrileny. Fins al lloc han acudit els Bombers de la Comunitat per rescatar el mort, que es trobava atrapat sota el cotxe. Els sanitaris del Summa-112 han comprovat a continuació que el jove era mort.

El psicòleg de guàrdia del Summa van atendre, per la seva banda, han assistit als pares de la víctima, que es van presentar al lloc. La Policia Local del municipi investiga les circumstàncies de l'atropellament i què feia la víctima al costat d'altres joves en aquest lloc.

Pel que sembla, una amiga del jove ha estat detinguda després de donar positiu en alcohol i no tenir carnet en ser la responsable de conduir el vehicle que va acabar amb la vida del jove.