El president dels Estats Units, Donald Trump, està profundament enfadat amb la seva cadena de televisió amiga, la conservadora Fox News, des que durant la cobertura electoral van tenir importants topades i dilluns passat va tallar una roda de premsa de la secretària de premsa de la Casa Blanca, Kayleigh McEnany, en la qual va repetir la negativa del president nord-americà a acceptar la derrota i va repetir les acusacions de frau electoral sense mostrar proves.

Suposada caiguda d'audiència

Ahir, el president en funcions es va dedicar a retuitejar missatges d'usuaris a Twitter en què es criticava la cadena de televisió. En la majoria de tuits, els internautes parlaven de passar-se a la informació oferta per altres cadenes com Newsmax o OANN davant la suposada falta de veracitat mostrada per la Fox. Trump es va referir en un tuit a una suposada caiguda d'audiència de la cadena.

Mitjans nord-americans van informar la setmana passada que Trump va arribar a trucar al magnat de la comunicació Rubert Murdoch per demanar-li una rectificació després que la cadena informés de la victòria del seu contrincant Joe Biden a l'estat d'Arizona. Després, des de la Casa Blanca, va demanar als periodistes de la cadena que no es referissin a Biden com a president electe.