Segueix-nos a les xarxes socials:

El bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull rep d'amagat la segona dosi de la vacuna

El bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull rep d'amagat la segona dosi de la vacunaDiario de Mallorca.

L'enrenou que ha provocat Sebastià Taltavull en vacunar-se irregularment (no és usuari de més de 80 anys de cap residència) el va obligar dimecres a administrar-se la segona dosi de manera furtiva. Després de posar-se la primera dosi el passat dia 5, dimecres li tocava la segona;i l'hi vam posar. Conscient que el seu comportament ha despertat indignació i expectació mediàtica,Taltavull va preparar amb els seus col·laboradors més pròxims un dispositiu per a esquivar la imatge de la seva arribada a la casa sacerdotal de Sant Pere i Sant Bernat, a Palma,on ja li havien posat la primera injecció de la vacuna.

Taltavull va aconseguir evitar ser fotografiat i gravat, així com haver de fer declaracions a la premsa. Per a això, segons fonts diocesanes, en un fet insòlit se li va preparar una estada i va dormir la nit de dimecres a dijous a la casa sacerdotal. D'aquesta manera , a les 9 del matí, quan va arribar l'equip sanitari per a vacunar als residents i al personal, el bisbe va rebre la segona dosi sense que se'l veiés arribar des del carrer.

Taltavull no viu a la Casa sacerdotal. No obstant això, en un primer moment, quan es va veure descobert, va intentar vendre que té una habitació allí i per això tenia dret a ser vacunat al costat de els sacerdots, en la seva majoria ja jubilats, que sí que viuen diàriament a Sant Pere i Sant Bernat.

«El bisbe? És clar que no viu aquí, tothom ho sap, ell viu a la seva casa, en el Palau Episcopal», van corroborar capellans com Julià Cifre o Llorenç Sastre, tots dos residents. Després d'haver rebut la segona dosi de la vacuna contra la covid- 19, el bisbe es va quedara la casa sacerdotal bona par del dia, de nou per a impedir ser fotografiat.Segons fonts pròximes, Taltavull està dolgut per la repercussió que està tenint el seu cas, i internament també ha expressat el seu malestar perquè no hi ha capellans ni laics que el defensin públicament amb cartes en els diaris.

Prem per veure més contingut per a tu