Segueix-nos a les xarxes socials:

Toni Cantó formarà part de la llista d'Ayuso a Madrid com independent

L'exintegrant d'UPyD i de Ciutadans ha tractat amb la candidata del PP la seva incorporació

Toni Cantó formarà part de la llista d'Ayuso a Madrid com independent

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, està reunida amb l'exportaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes Toni Cantó per tractar la seva incorporació a les llistes de l'PP per a les eleccions de el 4 de maig.

Segons han informat a Europa Press fonts coneixedores de la cita, aquest nom s'uniria als set consellers de l'actual Executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran en els primers llocs de la llista així com a el de la secretària general del PP de Madrid, Ana Caminos, i el portaveu de l'PP a l'Assemblea, Alfonso Serrano.

Cantó, un dels dirigents que més ha criticat públicament l'estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions, va anunciar fa nou dies que deixava els seus càrrecs a la formació 'taronja', renunciava a la seva acta de diputat i deixava la política. "Només em plantejo ara trucar al meu representant per començar a treballar del que és meu d'aquí a poc", va dir en el seu moment.

El mateix dia de la seva dimissió va apostar perquè PP i Ciutadans fossin junts als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil de centre dreta. Posteriorment, ha indicat que es pensaria anar a un míting d'Ayuso.

L'exdirigent de Ciutadans tenia ja bona relació amb la presidenta regional. La pròpia Ayuso va explicar públicament que en una ocasió, després de les eleccions catalanes, va menjar amb Cantó i amb l'exconsellera de Cultura, Marta Rivera.

Prem per veure més contingut per a tu