Segueix-nos a les xarxes socials:

Casado portarà al Constitucional la Llei de Seguretat Nacional

El líder del PP acusa el Govern d’«aprofitar la pandèmia par avançar amb l’agenda de ruptura»

El líder de PP, Pablo Casado, recorrerà davant del Tribunal Constitucional la llei de seguretat nacional si dóna «poders absoluts» al Govern o permet una «mili civil obligatòria» quan l’Executiu ho desitgi.

En una intervenció telemàtica celebrada ahir divendres a les jornades de Societat Civil Catalana, Casado va acusar el president de l’Executiu central, Pedro Sánchez, d‘«aprofitar la pandèmia per avançar amb la seva agenda de ruptura legal i social» i de promoure un «intervencionisme orwellià» amb el seu pla ‘Espanya 2050’ que, al seu parer, persegueix «modelar la societat» intercedint a la vida dels ciutadans.

«Menys govern i més llibertat», va clamar com a antídot al «comunisme» de Podem i al «sanchismo» del PSOE. «Qui és Sánchez per dir-nos si comprem roba, un mòbil o si hem de viatjar en avió?», es va preguntar sobre un projecte que advoca per la reducció de el consum, la ingesta de carn, l’ús de vehicles elèctrics o la compra de roba.

No es va oblidar de la patronal ni de l’Església, que van donar suport els indults als condemnats pel ‘Procés’, i els va instar a ocupar-se dels «desfavorits», al seu parer, «els constitucionalistes que estan patint la violència i l’exclusió d’una minoria radical independentista».

La unió constitucionalista

Casado va admetre la desfeta electoral del PP a Catalunya, «una mala època» que va atribuir a l’assumpció d’unes «les polítiques no electoralistes i dures per garantir la legalitat i la concòrdia».

Prem per veure més contingut per a tu