La princesa Elionor s'ha incorporat aquest dilluns a l'internat a Gal·les (Regne Unit) on estudiarà els dos cursos de batxillerat internacional, l'Atlantic College.

Després acomiadar-se a l'aeroport dels seus pares i de la seva germana, la infanta Sofia, la princesa es troba ja al centre educatiu, segons les imatges facilitades aquest dilluns per la Casa Reial, que mostren a la filla gran dels reis somrient al interior de campus.

La família reial espanyola acomiadant-se de la princesa de Girona

A les instantànies, la princesa Elionor camina -abrigada amb una chaqueta- en una zona enjardinada al costat del castell St Donat's, emblema de campus, enclavat a la costa de sud de Gal·les, a 35 quilòmetres de Cardiff i a uns 270 de Londres.

Està previst que l'hereva a el tron, que el pròxim 31 d'octubre complirà 16 anys, compatibilitzi els seus estudis a Gal·les amb la seva activitat institucional a Espanya.

L'Atlantic College pertany a la xarxa d'internats de l'organització Col·legis del Món Unit (UWC, en les seves sigles en anglès), la meta és "promoure l'entesa internacional a través de l'educació".

El cost del batxillerat internacional que cursarà la princesa de Girona és de 67.000 lliures esterlines ( uns 78.000 euros), una xifra que la casa reial va dir que pagarien els reis amb la seva assignació anual.

La princesa, que ha estudiat el cicle de primària i de secundària en el col·legi privat Santa Maria de los Rosales de Madrid, el mateix en què es va formar el seu pare, s'incorpora a l'internat després d'haver rebut aquest estiu la vacuna contra la covid- 19 i d'haver estat amb els reis i la seva germana a Palma fins el passat 10 d'agost.