Segueix-nos a les xarxes socials:

Acomiadat un home per enviar fotos del seu penis a una companya de feina

El treballador diu que no ho ha fet per humiliar-la, sinó com afalac i "perquè li posava"

Acomiadat un home per enviar fotos del seu penis a una companya de feina

Un jutjat social de Múrcia ha declarat procedent l'acomiadament del treballador d'una empresa que va enviar a una companya set correus electrònics amb la imatge d'un penis en erecció i que, després de demanar-li disculpes, li va dir que no ho havia fet per a humiliar-la, sinó com a afalac i “perquè li posava”.

La sentència assenyala que les seves ofenses van ser d'especial gravetat pel context en el qual es van produir els fets i, també, per les fotografies, a més de tenir en compte que es va emparar en l'anonimat “per a la fustigació, que va afectar la dignitat de la dona”.

Al principi la destinatària dels enviaments va pensar que es tractava d'un correu escombraries indiscriminat, però després va comprovar que anaven dirigits a ella perquè en un dels últims figurava una fotografia seva com a fons de pantalla, juntament amb la imatge del penis, per la qual cosa li va dir al seu cap.

Mentre ella es dirigia a una comissaria a denunciar els fets, el cap va parlar amb el treballador per si coneixia alguna cosa de l'ocorregut, contestant-li que sabia poca cosa, només el que ella li havia explicat.

Immediatament, l'ara acomiadat la va trucar i li va demanar que no posés la denúncia, ja que volia explicar-li una cosa “molt important” relacionat amb el tema.

Quan tots dos es van veure a la seu de l'empresa, situada en un municipi de Múrcia, va reconèixer el que havia fet, demanant-li disculpes i dient-li que li havia enviat els correus com a afalac, no sent conscient que podien fer-li mal.

Les explicacions no van convèncer a la seva companya, que, finalment, va denunciar l'ocorregut, mentre que l'empresa acordava l'acomiadament de l'empleat, la qual cosa li va ser comunicat a través d'una carta en la qual li retreia que havia tingut una conducta “totalment censurable que no es pot permetre”.

I afegia l'empresa que la mateixa “constituïa una greu falta de respecte i consideració a la dignitat de la seva companya de treball”. La sentència pot ser recorreguda en segona instància davant la Sala social del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia.

Prem per veure més contingut per a tu