Diari de Girona

Diari de Girona

Càstig lleu per a dos policies d’Estepona que van abusar d’una noia de 18 anys

Els agents no entraran a la presó i rebran un curs de «reeducació sexual» després d’un acord amb la víctima

Dos policies municipals d’Estepona (Màlaga) que van abusar sexualment d’una noia de 18 anys han estat condemnats a dos anys de presó, segons la sentència de l’Audiència Provincial de Màlaga. Els dos agents, de 40 i 41 anys, han estat expulsats de la policia, hauran de fer un curs de reeducació sexual i han indemnitzat la víctima amb 80.000 euros. Tot i això, els dos expolicies no tornaran a la presó. La seva condemna ha estat suspesa com a part d’un acord amb la víctima que ha evitat que arribessin a judici.

Després d’aturar la víctima i dos amics seus de matinada, els agents van demanar a la noia que els donés el número de mòbil, cosa a la qual ella es va negar. Però el seu amic sí que va deixar el seu contacte a un dels policies per recuperar el cotxe i evitar ser multat. Els tres joves van anar llavors amb taxi fins a l’apartament dels pares de la noia. Només mitja hora després, els policies es van presentar, en uniforme però en un cotxe privat, al domicili.

La fiscalia demanava 30 anys de presó per als dos agents municipals, que van intentar primer convèncer la víctima perquè fes un trio amb ells. La noia s’hi va negar i la van despullar. Un va aconseguir que la víctima es quedés sense roba i va començar a tocar-li els pits i introduir-li «diversos dits a la vagina». L’altre agent la va penetrar vaginalment «sense preservatiu i sense consentiment».

Compartir l'article

stats