€ Tota resolució, inicial o de revisió, per la qual "es reconegui el dret" a les prestacions d'incapacitat permanent, en qualsevol dels seus graus, o "es confirmi el grau reconegut prèviament", farà constar necessàriament el termini a partir del qual es podrà instar la revisió per agreujament o milloria, en tant que l'incapacitat no hagi complert l'edat establerta en l'art. 161 de la LGSS per accedir a la pensió de jubilació.

€ No obstant això, podrà revisar el grau d'incapacitat permanent i la prestació inicialment reconeguda, encara que el beneficiari tingui complerta l'edat establerta per accedir a la pensió de jubilació, si la incapacitat deriva de malaltia professional.

€ Quan en la resolució inicial de reconeixement de la incapacitat permanent, es faci constar un termini, igual o inferior a dos anys, per poder instar la revisió per previsible millora de l'estat invalidant, el treballador tindrà dret a la reserva del seu lloc de treball , durant un període de dos anys, a comptar de la data de la resolució per la qual es declari la incapacitat permanent.

€ El referit termini de revisió és vinculant per a tots els subjectes que puguin promoure-la, de manera que no podrà instar amb anterioritat al compliment d'aquest termini, excepte en els supòsits següents:

1. Realització, per part del pensionista d'incapacitat permanent, de qualsevol feina, ja sigui per compte d'altri o propi. L'Institut Nacional de la Seguretat Social, d'ofici oa instància del propi interessat, promoure la revisió, amb independència que hagi transcorregut o no el termini assenyalat en la resolució.

2. Error de diagnòstic. La revisió es pot dur a terme en qualsevol moment, en tant que l'interessat no hagi complert l'edat establerta per accedir a la pensió de jubilació.

3. Si concorren noves malalties.

€ Les restants resolucions i, en especial, les denegatòries de les sol·licituds de revisió no podran establir cap termini, i pot instar una nova revisió en qualsevol moment