Puc denunciar el meu ex per insultar-me a Facebook?

10-10-2013Meneame

El meu ex m'ha insultat per Facebook a les fotos que estic etiquetada. Són insults de tot tipus però sobretot racistes ja que vinc d'una família àrab tot i que sóc nascuda aquí. No he borrat els insults que ha posat. Amb els insults encara penjats al meu perfil, el puc denunciar?

Desconeixent les expressions que diu que li han estat proferides a través de la xarxa social, el que és clar, és que vostè pot presentar denúncia per aquests fets ja sigui davant de la comissaria o bé davant del jutjat de guàrdia. Li aconsellaria que mostrés als agents i al jutge les expressions proferides cap a la seva persona a través de la xarxa social en qüestió, doncs allà apareixeran les expressions, el moment i per qui han estat escrites.

Pau VILA RUTLLANT
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS