Com puc fer fóra un fill que ocupa un garatge de la meva propietat?

04-09-2015Meneame

Benvolguts senyors: Si us plau, voldria fer la següent consulta: Tinc un garatge a Girona i el vull vendre, peró el cas es que aquest inmoble ja fa dos anys que ho va ocupar el meu fill, aparca el seu cotxe i ho te tot ple de bruticia. Jo li he demanat moltes vegades que m´ho deixi buit, peró ell em diu que no sortirá, em fa chantatge diem- me que si ho faig fora ménfonsará la porta, m´insulta i em maltracta. Ara tinc un futur comprador peró no se com ho puc fer per fer- lo fora. Si us plau, em podrien aconsellar quina es la millor manera de procedir. si tinc que anar per la via judicial cuant em costaría, qie hauria de pagar les costes i quant temps trigaria per fer-lo surtir de la meva propietat. Resto molt agraït i espero les vostres res`postes.

Per aquest tema, li recomano que es posi amb contacte amb nosaltres per solucionar-ho, no és un tema fàcil i ja ens hi hem trobat en altres ocasions. No es fàcil de recollir en poques línees tot el que es pot fer i per tant per explicar-li tot és necessari veure’ns i parlar-ho.
Josep Prat Riuró
Advocat
PRAT SÀBAT ADVO
CATS