Endesa no ha pogut accedir a les instal·lacions del meu pis per la substitució del comptador pels nous equips de telegestió. Em comuniquen que en un termini de 30 dies, tallaran el subministrament de la llum. Ho poden fer si estem al corrent de tots els rebuts?

12-09-2017Meneame

Pregunta completa: He rebut una carta d'Endesa en la qual em comuniquen que no han pogut accedir a les instal·lacions per la substitució del comptador pels nous equips de telegestió segons ordre ITC/3860/2007. I ens comuniquen que en un termini de 30 dies, tallaran el subministrament de la llum. Ho poden fer si estem al corrent de tots els rebuts? Aquesta és la primera notificació que he rebut.

Li recomanaríem que es poses en contacte amb l'oficina d'atenció al client de la companyia, donat que la resposta d'aquella és, en la nostra opinió, completament desmesurada.

Per altra banda, informar-lo que la companyia subministradora està obligada a avisar-lo, amb suficient antelació, del dia i hora en què tenen previst realitzar els canvis dels comptadors.

Joan Blanco Ginés
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS