«El nostre millor regal d'aniversari és que sempre tornis amb un somriure». Així ho expressa el seu director clínic, el doctor Santiago Cervera, qui acaba de fer 25 anys liderant un equip de més de 35 professionals (facultatius, auxiliars de clínica, higienistes dentals i administració) que ha sabut combinar coneixement, formació, especialització i tracte humà.

Clínica Cervera va néixer el 1994 com un centre especialitzat en periodòncia i implantologia oral, però progressivament va anar ampliant les instal·lacions i tractaments: ortodòncia, estètica, pròtesis, odontopediatria, odontologia conservadora... Actualment, el centre compta amb un avançat centre funcional de 500 metres quadrats.

Tot i així, hi ha alguna cosa que la clínica no canviat durant aquests 25 anys: la dedicació i l'atenció personalitzada. El centre compta amb l'última tecnologia de precisió i amb tots els recursos i tècniques necessàries per oferir tractaments innovadors, però el que realment segueix marcant la diferència és l'equip humà i el que hi ha al darrere. Quan una persona confia en l'equip de Clínica Cervera el seu problema bucodental l'objectiu no és que els recordi només per haver-li solucionat, sinó també per com la van fer sentir des del primer a l'últim dia: amb seguretat, tranquil·litat i ben atesa.

L'equip de professionals de Clínica Cervera implica el pacient en tot moment, dona tota la informació necessària i el fa partícip en la tria del seu tractament, perquè ell és un membre més del seu equip.