Segueix-nos a les xarxes socials:

L'hora de les cares noves

novetats Felipe Sanchón, l'últim fitxatge del Girona, serà titular i acompanyarà Paco Esteban a la davantera. El brasiler Igor, per part seva, entra per primera vegada a la convocatòria i esperarà la seva oportunitat a la banqueta. el rival L'Eibar arriba sense el central Urzelai, però amb la intenció de sumar una victòria com a visitant que se li resisteix des del mes d'agost

No hi ha excuses. Ni el fred, ni la pluja, ni l'estat de la gespa ni, per si de cas, l'àrbitre, han d'impedir que el Girona superi aquesta tarda l'Eibar. Els blanc-i-vermells necessiten refer-se d'una estrena d'any d'allò més accidentada després de caure a Tarragona (3-0) i fer bo així el factor camp; aquell que els ha permès reeixir, de moment, i fer una bona temporada. Amb la presència de Felipe Sanchón a l'onze titular i d'Igor a la banqueta. Els homes d'Agné esperen batre un rival directe que lluita per escapar de la part baixa de la classificació.

Per sumar tres punts vitals, el tècnic aposta per Diego Rangel a l'eix de la defensa, absent des del passat mes de novembre. Marc Bernaus, titular en els últims partits, deixarà la seva posició a Migue, ja recuperat d'un refredat. Tot indica que Albert Manga acompanyarà Matamala al mig del camp, mentre que les bandes seran propietat de Xumetra i Raúl Martín. L'andalús serà titular en detriment de Chechu, malalt.

Felipe, l'últim fitxatge d'hivern, completarà la davantera al costat de Paco Esteban. El brasiler Igor esperarà la seva oportunitat a la banqueta, encara que tot indica que gaudirà d'alguns minuts.

L'Eibar, per la seva banda, arriba a Girona amb la intenció de sumar una victòria com a visitant, que se li resisteix des del passat 31 d'agost. La baixa d'Urzelai i la presència d'Arruabarrena, fitxat aquesta setmana, són les seves principals novetats.

Prem per veure més contingut per a tu