fontajau - l'escala

? fontajau. CINC INICIAL: Sidera. F (7), Ros (1), Terradas (8), Sidera. J (3), Aguilar. reserves: Bermúdez (12), Prunella (11), Quesada (3), Pons (3), Quintana, Gómez. triples: 7. Ros (2), Terradas (2), Sidera. F (1), Bermúdez (1), Prunella (1). tirs lliures: 19/42 faltes personals: 28. Eliminat: Prunellla. ? l'escala. CINC INICIAL: Martini (10), Jambert (5), Poch (6), Baró (4), Martí (12). reserves: Espinosa (20), Comas (3), Capella (4), Andrades (7), Costey. triples: 1. Esipnosa. tirs lliures: 21/34 faltes personals: 30. Eliminats: Capella, Jambert, Baró. A Àrbitres: Castellano i Ruíz. P PARCIALS 1 19/19 2 28/37 descans 3 49/53 4 59/71

Un partit molt igualat fins que l'Escala va imposar la seva defensa i un ritme més lent i pausat en atac; a això s'hi va afegir el desencert del Fontajau. Finalment la victòria del derbi gironí va ser per l'Escala que va fer més mèrits per guanyar a la pista d'un Fontajau que malgrat tot va tenir opcions de triomf fins a l'últim període de l'encontre. El joc col·lectiu de l'Escala va passar factura a l'equip de casa.

Ripoll a - Tiana

? ripoll a. CINC INICIAL: Rabasseda (16), Terradas (7), Burgos (14), Camprubí (5), Fors (15). reserves: Roig, Montes (17), Sala, Garrido (10). triples: 7. Montes (3), Rabasseda (2), Burgos (1), Camprubí (1). tirs lliures: 13/24 faltes personals: 32. Eliminats: Camprubí, Fors, Terradas. 1 tècnica: Terradas. ? tiana. CINC INICIAL: Martín (2), Raventós (17), Fontrodona (5), Giménez (10), Suriol (24). reserves: Ruíz (15), Peña (7), Blasco (8), López, Rubio (9), Guillamon (1). triples: 9. Ruíz (3), Suriol (2), Raventós (2), Giménez (1), Blasco (1). tirs lliures: 31/47 faltes personals: 26. Eliminats: Rubio i Peña. A Àrbitres: Alcaraz i Bermejo. P PARCIALS 1 19/26 2 42/51 descans 3 68/70 4 84/98

El Ripoll no va poder vèncer el Tiana tot i fer un bon partit retallant distàncies en algun moment. De nou les baixes sota els taulers es van notar i no van saber aprofitar opcions en moments clau. Al final, el Ripoll va perdre de 14 punts un partit que mai va tenir a la seva butxaca pels problemes en el joc interior.

LLinars a - farners

? llinars a. CINC INICIAL: Lara (13), Cullell (13), García (9), Baldrich (2), Casanovas (5). reserves: Morlans (5), Valls (7), Mulero (2), Morte (4), Guinart (2). triples: 7. Lara (2), Cullell (2), Morlans (1), García (1), Casanovas (1). tirs lliures: 15/19 faltes personals: 26. Cap eliminat. ? farners. CINC INICIAL: Roca (10), Bau (5), Esparch (1), Uribe (14). reserves: Formiga. A, Formiga. F (23), Font (6), Pou (3), Kambala (2). triples: 5. Uribe (3), Font (1), Camí (1). tirs lliures: 14/26 faltes personals: 21. Cap eliminat. A Àrbitres: Reguant i López. P PARCIALS 1 19/12 2 32/25 descans 3 45/49 4 62/69

El Farners va estar molt desencertat en la primera meitat on va fallar fins a 10 tirs lliures. A la represa una gran defensa d'ajudes i l'encert col·lectiu van permetre capgirar el marcador i agafar diferències d'entre 5 i 10 punts, que van impedir als locals entrar de nou al partit. Al final, la victòria va ser per l'equip de la Selva que això sí, va haver de suar de valent per endur-se quelcom positiu de la pista del Llinars.

premià dalt - salt b

? premià dalt. CINC INICIAL: García (9), Rebueiro (7), Santiago (9), Calero (11), Colom (7). reserves: Vidal (2), Serra, Ribas, Escoda (5), Casanovas (2), Martínez, Imperial. triples: 3. Calero (2), Rebueiro (1). tirs lliures: 7/15 faltes personals: 25. Eliminats: García i Colom. ? salt b. CINC INICIAL: Candelario (14), López (1), Mateu (19), Guerrero (2), González (3). reserves: Guives (1), Timonet (21), Ballester (2), Teixidor. triples: 6. Timonet (4), Mateu (2). tirs lliures: 15/28 faltes personals: 16. Cap eliminat. A Àrbitres: Figueredo i Gijón. P PARCIALS 1 16/16 2 26/36 descans 3 39/47 4 52/63

El Salt va començar a controlar el partit al final del segon període, aconseguint un parcial de 2 a 16. El Premià es va acostar a causa de l'error en els tirs lliures dels visitants, però aquests van saber dominar el ritme. L'equip de casa només va poder seguir el ritme dels visitants durant els primers 15 minuts de partit. Timonet amb 21 punts va ser el màxim anotador del Salt i del partit.

girona - tarragona 2017

? girona. CINC INICIAL: Ribas (8), Rosanas (14), Bou (15), Sánchez (18), Peñarubia. reserves: Solé, Masó (2), Mercè, Gelabert (7), Martorano (4), Soler, Tubau (5). triples: 8. Sánchez (3), Rosanas (2) , Bou (2), Tubau (1). tirs lliures: 21/31 faltes personals: 22. Cap eliminada. ? tarragona 2017. CINC INICIAL: Ceperuelo (5), Peña (4), Tous (9), Badia, Pascual (6). reserves: Vinuesa (1), Vilamajor (6), Martín (8), Corral (2), Ibáñez (8), Robira (2). triples: 4. Ceperuelo (1), Martín (1), Ibáñez (1), Pascual (1). tirs lliures: 13/21 faltes personals: 28. Eliminada: Pascual. A Àrbitres: Bayano i Casas. P PARCIALS 1 21/10 2 29/26 descans 3 53/32 4 73/51 final

El partit va començar molt bé pel Girona i en el primer quart ja es va deixar veure la gran diferència entre els dos equips (21-10 de parcial al final dels primers minuts). El segon quart va estar marcat per la disbauja de les locals que van anotar molt poc; és en aquest moment quan el Tarragona va aprofitar el mal atac i la mala defensa del Girona per intentar entrar en el partit. No ho van acabar d'aprofitar, perquè les locals van reaccionar amb dos parcials de 9 a 0 per sentenciar el partit al tercer quart. L'últim quart va ser un pur tràmit ja que estava tot decidit amb les gironines assegurant una nova victòria a la lliga.