GIRONA - cornellà 5-1

girona. Ari, Rebe, Trini, Susi (Judith, m.62), Ariadna Gómez (Sáiz, m.59), Anna Martí, Cristina, Badi (Mixeta, m.59), Sandra, Clara (Paula, m.62), Esther. cornellà del terri. Alba Micaló, Ma. Àngels, Georgina, Neus, Judith, Susanna, Sandra, Laura Bruset, Laia (Sol, m.45), Clàudia, Rocío. Gols. 1-0, m.20, Susi; 2-0, m.26, Rebe; 3-0, m.37, Clara; 4-0, m.61, Susi (p); 4-1, m.76, Sol; 5-1, m.77, Trini. ?Àrbitre. Ponsatí Clavaguera.

Victòria contundent del Girona contra el Cornellà, en el segon derbi gironí de la temporada. Els primers vint minuts van ser de tempteig per part dels dos equips. El Cornellà va intentar fer pressió i el Girona va anar tocant pilota fins que va trobar espais per poder entrar. A partir del minut 20, es va començar a notar la diferència que separen als dos equips: amb tretze minuts, el Girona va aconseguir sentenciar el partit i resoldre l'enfrontament. El primer gol del Girona va arribar al minut 20. Clara per la banda dreta va arribar fins a la línia de fons, va penjar la pilota i Susi, que estava sola a la línia de la frontal petita, va ser l'encarregada de rematar de cap a la porteria rival. Sis minuts més tard arribava el segon. Aquest cop va ser Rebe, de falta directa a uns vint-i-cinc metres de porta, qui va marcar. El tercer va arribar al minut 37 amb una jugada personal de Clara. Amb el marcador favorable al Girona 3 a 0 es va anar al descans. A la represa, Susi va ser l'encarregada de transformar un penal al minut 61, que significava el quart per les gironines. El Cornellà semblava que no hi tenia res a fer, però al minut 76, en un rebuig de la portera local, la pilota va quedar morta i Sol que estava desmarcada ho va aprofitar per intentar escurçar distàncies. Però un minut més tard, el Girona tornava a atacar i Trini, amb un xut des de la zona de mitjos, va fer el cinquè per l'equip local.

Amb aquests tres punts, les noies del Girona són més a prop de disputar la zona de play-off per l'ascens de categoria. Les gironines depenen d'elles mateixes per a pujar i els queda enfrontar-se contra el Sant Andreu, que es troba a la zona mitja de la taula, i a la Roca, l'equip cuer de la classificació. Per la seva banda, el Cornellà ho té més complicat i sembla que té mínimes possibilitats per mantenir la categoria. A les cornallenques els queda enfrontar-se contra el Cerdanyola a casa i visitar el Sant Gabriel, rival directe per mantenir la salvació a la categoria. La setmana que ve la lliga femenina fa una aturada per partits de seleccions i els propers partits es disputaran d'aquí a quinze dies. ddg