Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordi Xumetra apunta a Primera

El futbolista de l´Elx, encara amb un any de contracte, té diverses ofertes de clubs de la Lliga BBVA

El futbolista Jordi Xumetra va assistir a la seva localitat natal, l´Estartit, per presentar la primera edició del Torneig de Futbol Platja de la localitat, que organitza l´Associació de Joves The Salats, i que apadrina el jugador de l´Elx. Xumetra va mostrar-se «content» perquè l´entitat organitzadora hagi pensat en ell per donar nom al torneig (Torneig de Futbol Platja Jordi Xumetra-The Salats), si bé va precisar que el 28 de juliol, quan se celebra la competició, no hi podrà ser perquè ja haurà iniciat la pretemporada amb el seu club. No obstant això, l´estartidenc podria canviar d´aires aquest estiu atès que només li resta un any més de contracte i, sobre la taula, té ofertes de clubs de Primera divisió, va desvelar.

Sense concretar el nom de cap club, Xumetra va manifestar que alguns clubs de la divisió d´honor del futbol espanyol s´han interessat per ell, no obstant això, també va precisar que el seu club demana una quantitat de diners que podria ser excessiva per concretar el traspàs. A Jordi Xumetra li resta tan sols un any més de contracte, per la qual cosa l´Elx s´haurà d´avenir a negociar si no vol que l´any que ve marxi sense deixar un euro a la caixa. El futbolista va afegir que encara resten dos mesos de plaç per tancar el mercat de fitxatges, de manera que tot està obert i podria fer les maletes cap a Primera. També va comentar que no té cap oferta de Segona.

Xumetra ha complert la segona temporada a Elx, en què ha realitzat una actuació destacada. En aquests dos anys, sobresurt el gol que va marcar el passat mes de març des de 60 metres. La seva tasca també ha estat reconeguda recentment amb la concessió del trofeu al jugador més regular de l´Elx durant la passada temporada de mans de l´Associació de Premsa Esportiva de la Província d´Alacant.

La millor promoció

Precisament, Ignasi Capellà, president de The Salats, va subratllar que «quina millor promoció» pel torneig que la imatge de Xumetra, «l´estartidenc més mediàtic». Capellà va explicar que la intenció del campionat, que serà el 28 de juliol a la platja de Pletera, és «fomentar la interacció» entre els joves del municipi i turistes. Per allistar aquests darrers, compten amb la col·laboració de Soccerschool Costa Brava, que organitza campus i activitats relacionats amb el futbol en càmpings de la zona. També s´adreçaran a empreses d´allotjament turístic. A la presentació també hi va assistir la presidenta del Consell Municipal de l´Estartit, Sílvia Comas, que va expressar el seu suport a l´activitat i va aplaudir-la perquè neix d´una entitat i dinamitza la vida del municipi.

Prem per veure més contingut per a tu