Segueix-nos a les xarxes socials:

El Reial Madrid s'aferra a la Copa amb la incògnita de qui jugarà a la porteria

Aparcada la Lliga, el Reial Madrid centra tota la seva atenció a la Copa del Rei amb l'únic objectiu d'aconseguir una bona actuació per oblidar la depressió que el persegueix al campionat domèstic, on els 18 punts que el separen amb el Barcelona li pesen com una veritable llosa quan encara es troba al mes de gener. Rep el València l'equip de Mourinho, un rival que ha crescut des de l'arribada d'Ernesto Valverde i que es presentarà al Santiago Bernabéu amb la intenció de pescar un bon resultat amb el duel de tornada en ment.

Amb el retorn d'Antonio Adán a la convocatòria torna el flamant debat a la porteria; Íker Casillas ha disputat els dos últims partits, però saber què és el que farà Mourinho en aquest cas es converteix en una veritable incògnita. En la línia defensiva, el tècnic portuguès tampoc podrà comptar amb Pepe i Sergio Ramos, per la qual cosa Ricardo Carvalho té molts números de jugar a l'eix. Marcelo, lesionat des de fa uns mesos, encara no reapareixerà tot i que està a punt de tornar a l'equip. També jugarà Cristiano Ronaldo, absent el passat dissabte a Pamplona per sanció. Pel que fa al València, el principal maldecap per a Valverde és la baixa del capità David Albelda, que va retirar-se lesionat el passat cap de setmana contra el Sevilla. L'argentí Tino Costa es perfila com el seu substitut.

Les queixes de Di María

Ángel Di María, futbolista del Reial Madrid, va ser l'encarregat ahir de parlar davant els mitjans de comunicació. A banda de valorar la situació del seu equip i el seu moment personal, l'argentí va queixar-se dels últims arbitratges, qualificant l'expulsió de Kakà a Pamplona com a injusta: "Últimament els àrbitres es confonen amb el Madrid i xiulen malament. A vegades, això no es comet per error. En altres partits que hem jugat han pogut ?expulsar jugadors rivals i no ha ?passat. Però és el futbol...", va declarar.

Cristiano no vol marxar

El portuguès Cristiano Ronaldo va reiterar, en una entrevista exclusiva a la pàgina web de la FIFA, que vol complir el seu contracte amb el Reial Madrid, encara que no va descartar buscar un altre destí a partir del 2015. "Vull acabar el meu contracte amb el Madrid, això ho tinc clar. Després, no sé què passarà", va assegurar. El lusità també va defensar Mourinho tot i les últimes crítiques cap al tècnic: "És el millor entrenador del món i totes les decisions que pren són per defensar a mort el club.

Prem per veure més contingut per a tu