Girona Club d´Hoquei patins i Copa d´Europa d´hoquei segueixen sense ser sinònims. Les noies entrenades per Sergio Alonso van perdre ahir al migdia la segona final consecutiva de la màxima competició continental després de caure per un ajustat 2 a 3 contra un Patí Voltregà que ja suma tres títols europeus. El Girona no va poder aprofitar el factor pista i, davant un Palau II ple de gom a gom, no va poder aixecar el trofeu de campió davant la seva afició.

El Voltregà es va mostrar més segur a la pista i sempre va anar per davant en el marcador, fet que li va donar la tranquil·litat necessària que no van trobar les locals. Als 40 segons de joc un xut llunyà de l´asturiana Natasha Lee va entrar per l´escaire dret de la portera local Laia Salicrú. Era el 0 a 1 i encara quedava molt en joc. Començava bé la final pels interessos de les osonenques, que amb possessions llargues de pilota i una defensa zonal volien controlar el partit. El Girona no es va amagar i -liderat per unes hàbils Ester Nadal i Adriana Gutiérrez- va buscar la rapidesa en els contraatacs per posar l´empat a l´electrònic. Aquest va arribar als nou minuts després d´una rematada dins l´àrea d´Adriana Gutiérrez, que va superar per alt la colomenca Laia Vives.

Amb l´empat a un el joc es va igualar i les ocasions van arribar pels dos bàndols. Ahir, però, no era el dia del Girona. Natasha Lee va tornar a demostrar la seva qualitat i, superant per baix Salicrú, va fer el segon per les de Sant Hipòlit. Ja a la represa, el Voltregà va ampliar distàncies després que una assistència cap a l´interior de l´àrea topés amb la local Laia Castro, que va acabar d´introduir involuntàriament la pilota dins la porteria.

El gol en pròpia es va oblidar ràpidament ja que Adriana Gutiérrez va fer el segon per les locals a falta de 14 minuts per acabar. Només faltava un gol per forçar la pròrroga però el Girona, mancat d´idees de cara a porteria, no va poder igualar de nou el partit i la Copa d´Europa va anar cap a Sant Hipòlit