Els socis de la UE Llagostera van aprovar, de manera unànime, la transformació del club en Societat Anponima Esportiva (SAE), en l'assemblea celebrada ahir al vespre. Els altres punts de l'ordre del dia tampoc van tenir cap vot en contra. De fet, les úniques veus crítiques dels presents es van centrar en les mancances que hi ha a les instal·lacions, un aspecte llargament denunciat per la junta directiva.

L'assemblea va reunir mig centenar de socis. La presidenta, Isabel Tarragó, no va tenir cap problema per aprovar els darrers estats de comptes d'un club que continua totalment sanejat. Tarragó va qualificar l'actual temporada com "la millor de la història, tant per la trajectòria del primer equip a les tres competicions com pels resultats dels equips de base. Esperem diumenge culminar-ho tot amb l'ascens del filial a Segona Catalana". Per al proper exercici 2013-14 "l'objectiu serà mantenir el primer equip a Segona B i pujar algunes categories dels equips inferiors", va indicar.

Finalment, Isabel Tarragó va justificar la proposta de transformació en SAE pel fet de "voler seguir professionalitzant l'entitat a tots els nivells, que creixi i segueixi viva" i per "voler fer partícip del club la gent, que tots els llagosterencs tinguin una mica de club". El preu de les accions encara no s'ha fixat però serà "molt assequible". Tampoc se sap encara quin capital social caldrà cobrir. Els socis van donar suport unànimement a la proposta -abans de l'Assemblea fins i tot ho havia fet l'Ajuntament, per mitjà del regidor d'Esports- i la presidenta va anunciar que en breu, probablement al juliol, faran una nova assemblea centrada exclusivament en la transformació en SAE.