Segueix-nos a les xarxes socials:

El judici a Laporta i setze directius més serà al setembre

Sandro Rosell serà un dels nou testimonis que el jutge ha citat per a un judici sobre l'acció de responsabilitat

El titular del Jutjat d'Instrucció 39 de Barcelona ha citat a l'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, perquè declari com a testimoni en la causa sobre l'acció social de responsaiblitat impulsada per l'Assemblea de Socis del club blaugrana de l'any 2010 contra la gestió econòmica del llavors mandatari, Joan Laporta i setze directius de la seva junta.

Així ho ha decidit durant la segona sessió destinada a resoldre les qüestions prèvies que va celebrar-se ahir a la Ciutat de la Justícia de cares a un judici civil que el jutge ha fixat perquè comenci el proper 15 de setembre. Llavors tindran lloc els interrogatoris dels exdirectius Xavier Sala i Martin i Alfons Godall en representació de la part demandada, i com a part demandant, si no hi ha canvis, l'actual president del club català, Josep Maria Bartomeu. Entre el 16, 17 i 18 d'aquell mes declararan els nous testimonis citats, entre ells Rosell.

En aquella Assemblea de Socis Compromissaris, celebrada el 16 d'octubre del 2010, dels 1.093 compromisaris presents, 468 van votar a favor d'emprendre una acció social de responsabilitat, 439 en contra i 113 en blanc; entre aquests últims, el llavors president Sandro Rosell, qui va definir la votació de com la "decisió social més important de la història del club".

Prem per veure més contingut per a tu