Segueix-nos a les xarxes socials:

La selecció cadet del Brasil s'imposa en el previ al MIC de Banyoles

La selecció cadet del Brasil s'imposa en el previ al MIC de Banyolesadrià fontanet

La selecció brasilera va aconseguir proclamar-se vencedora en el torneig cadet, previ al MIC, celebrat ahir al matí a Banyoles. El Brasil va aconseguir vèncer en la final a l'Aspire Football Dreams, club qatarià, per un resultat d'1-0 en una emocionant final.

En les semifinals els brasilers van aconeguir superar la selecció de Qatar per un contundent 4-0, mentre que l'Aspire va tenir-ho més difícil per superar un combatiu Banyoles per 2-1. En el partit pel tercer lloc Qatar es va imposar als amfitrions per 0-1.

Aquest torneig, disputat a Banyoles, ha estat un dels actes previs a la catorzena edició del Torneig Intenacional de Futbol Base MIC -Mediterranean International Cup- que se celebrarà a partir de dimecres a diverses localitats de la Costa Brava. Demà, dins el marc dels actes programats, hi haurà una jornada mèdica a l'Espai del Peix de Palamós. Aquesta jornada, coordinada pels doctors Ramon Valls i Montse Bellver, estarà dirigida a metges i fisioterapeutes de l'organització del torneig i es portarà a terme a partir de les set de la tarda.Pel que fa a la competició, en aquesta edició hi participaran més de 200 equips procedents d'arreu del món, reforçant, d'aquesta manera, el seu component internacional. Trenta-cinc nacionalitats, procedents de 5 continents diferents, seran les que prendran part en el torneig.

Prem per veure més contingut per a tu